Broccoli er super sundt og her er endnu en lækker broccolisalat ;-)
4 personer
2 pærer skåret i tern, uden stilk og kernehus
6- 8 blade fra Romaine salat eller et babysalathoved
100 g vindruer halverede.
14 mandler groft hakkede
2 spsk. æbleeddike eller anden lys vineddike
1-2 tsk. sennepspulver eller stærk sennep
1 tsk. honning eller rørsukker
2 spsk. olivenolie
salt og peber
lidt citronsaft
bladene fra 2 stilke
estragon
Skær broccolien ud i små buketter og skær stokken i mindre
firkanter.
Kog Broccolistilk og buketter 3 – 4 minutter i kogende vand med lidt salt. Hæld
Broccolien i en sigte så vandet løber fra.
Skær pærerne i tern.
Skær salaten groft.
Halver vindruerne.
Hak mandlerne.
Kom broccoli, mandler, vindruer, pærer og salat i en skål.
Pisk
dressingen sammen af olie, eddike, salt, peber, sennep, honning og lidt
citronsaft.
Smag dressingen til og hæld den over salaten.
Tag bladene fra
estragonstilkene og drys dem over salaten.
Bland salaten.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar