Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 24. juli 2012

Broccolisalat med pære og vindruer

Broccoli er super sundt og her er endnu en lækker broccolisalat ;-)

4 personer
1 broccolihoved
2 pærer skåret i tern, uden stilk og kernehus
6- 8 blade fra Romaine salat eller  et babysalathoved
100 g vindruer halverede.
14 mandler groft hakkede
2 spsk. æbleeddike eller anden lys vineddike
1-2 tsk. sennepspulver eller stærk sennep
1 tsk. honning eller rørsukker
2 spsk. olivenolie
salt og peber
lidt citronsaft
bladene fra  2 stilke estragon

Skær broccolien ud i små buketter og skær stokken i mindre firkanter. 
Kog Broccolistilk og buketter 3 – 4 minutter i kogende vand med lidt salt. Hæld Broccolien i en sigte så vandet løber fra.  
Skær pærerne i tern. 
Skær salaten groft. 
Halver vindruerne.
Hak mandlerne. 
Kom broccoli, mandler, vindruer, pærer og salat i en skål.  
Pisk dressingen sammen af olie, eddike, salt, peber, sennep, honning og lidt citronsaft. 
Smag dressingen til og hæld den over salaten. 
Tag bladene fra estragonstilkene og drys dem over salaten. 
Bland salaten. 
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar