Har du en rest kogt Quinoa fra dagen i forvejen så brug den
til disse rødbedefrikadeller
1½ dl. quinoa kogt
2 store rødbeder groft revet
2 løg hakket
2 fed hvidløg knust
1 dl. grahamsspeltmel eller grahamsmel
2 tsk karry
½ tsk paprika
1 tsk salt
2 æg
2 spsk. citronsaft
Kog quinoaen efter at den er blevet skyllet grundigt, så
bitterstofferne er skyllet ud.
Kog Quinoaen i rigeligt vand med lidt salt i ca.
20 minutter.
Hæld overskydende vand fra i en sigte.
Bland den kogte quinoa med resten
af ingredienserne til en grøntsagsfars og lad den lige stå og trække i ½ time.
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem
på panden i ca. 4 minutter på hver side.
Server...Frikadellerne er også gode
som pålæg på rugbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar