Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 9. juli 2012

Blomkål med chili og hvidløg - og som pålægscreme

Smager godt og er meget sundt


1 blomkålshoved eller stort broccolihoved
2 spsk. olivenolie eller anden olie
3 fed hvidløg finthakket
Et stykke mild rød chili finthakket

Del blomkålen i buketter. 
Kog vand op i en gryde når vandet koger kom lidt salt i og derefter blomkålsbukettere. 
Kog buketterne i 2 minutter fra vandet koger igen. 
Hæld blomkålen i en sigte så vandet løber fra. 
Varm olien op og tilsæt hvidløg og chili. 
Rør rundt og tilsæt blomkålsbuketter. 
Svits blomkålen i ca. 3 minutter. 

Blomkålscreme
ca. 250 g. En rest af blomkål med chili og hvidløg eller en rest let kogt blomkål.
2 spsk. pinjekerner eller mandler hakkede
2 spsk. rosiner
½ spsk.olivenolie
evt. hvis du kan lide det 1 spsk. kapers
Hak pinjekerner eller mandler og rosiner fint. 
Bland blomkålen med rosinerne og mandlerne og rør olien i. 
Gerne i en blender. 
Har du lyst til kapers i, så hak dem fint og tilsæt.
Server Blomkålscremen på ristet rugbrød evt. pyntet med radiser eller rå løg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar