Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 9. juli 2012

Blomkål med chili og hvidløg - og som pålægscreme

Smager godt og er meget sundt


1 blomkålshoved eller stort broccolihoved
2 spsk. olivenolie eller anden olie
3 fed hvidløg finthakket
Et stykke mild rød chili finthakket

Del blomkålen i buketter. 
Kog vand op i en gryde når vandet koger kom lidt salt i og derefter blomkålsbukettere. 
Kog buketterne i 2 minutter fra vandet koger igen. 
Hæld blomkålen i en sigte så vandet løber fra. 
Varm olien op og tilsæt hvidløg og chili. 
Rør rundt og tilsæt blomkålsbuketter. 
Svits blomkålen i ca. 3 minutter. 

Blomkålscreme
ca. 250 g. En rest af blomkål med chili og hvidløg eller en rest let kogt blomkål.
2 spsk. pinjekerner eller mandler hakkede
2 spsk. rosiner
½ spsk.olivenolie
evt. hvis du kan lide det 1 spsk. kapers
Hak pinjekerner eller mandler og rosiner fint. 
Bland blomkålen med rosinerne og mandlerne og rør olien i. 
Gerne i en blender. 
Har du lyst til kapers i, så hak dem fint og tilsæt.
Server Blomkålscremen på ristet rugbrød evt. pyntet med radiser eller rå løg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar