Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 5. juli 2012

Gulerodsboller med frø og kerner

Virkeligt lækre boller

ca. 22 stk
½ pk. gær – 25 gram
3 dl. vand
3 dl. surmælksprodukt eller juice
½ spk. salt
1 tsk. rørsukker eller sirup
200 g. groftrevet gulerødder
1 dl. hørfrø
1 dl.græskarkener
100 g.majsmel.
700 g. speltmel eller hvedemel

Bland gæren med vandet. 
Tilsæt surmælksprodukt, salt, sukker, gulerødder, hørfrø, græskarkerner og majsmel og lidt af speltmelet.  
Lad dejen forhæve i 20 minutter - det giver en meget bedre smag til brødet.
Ælt dejen ved at tilsætte speltmelet lidt ad gangen og ælt dejen godt. 
Lad dejen hæve i en time. 
Form dejen til boller og lad dem hæve på en bageplade i ½ time. 
Bag bollerne ved 180 grader i ca.20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar