Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 5. juli 2012

Gulerodsboller med frø og kerner

Virkeligt lækre boller

ca. 22 stk
½ pk. gær – 25 gram
3 dl. vand
3 dl. surmælksprodukt eller juice
½ spk. salt
1 tsk. rørsukker eller sirup
200 g. groftrevet gulerødder
1 dl. hørfrø
1 dl.græskarkener
100 g.majsmel.
700 g. speltmel eller hvedemel

Bland gæren med vandet. 
Tilsæt surmælksprodukt, salt, sukker, gulerødder, hørfrø, græskarkerner og majsmel og lidt af speltmelet.  
Lad dejen forhæve i 20 minutter - det giver en meget bedre smag til brødet.
Ælt dejen ved at tilsætte speltmelet lidt ad gangen og ælt dejen godt. 
Lad dejen hæve i en time. 
Form dejen til boller og lad dem hæve på en bageplade i ½ time. 
Bag bollerne ved 180 grader i ca.20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar