Lækkert til kaffen ;-)
Skæres i skiver ca. 12 - 14 stk
225g. spelt eller hvedemel
1/2 tsk salt
1 tsk bagepulver
2 æg
1 tsk. vanille
60 g. rørsukker
225 g. fint hakkede eller blendede nødder -mandler,
valnødder og eller hasselnødder
225 g. fint hakkede gerne blendet tørrede frugt som dadler og eller figner
225g. finthakkede eller blendede tørrede abrikoser
50 g. mørk chokolade fintrevet
Bland mel, salt, bagepulver i en skål. Rør vanille og sukker
sammen.
Pisk æg sammen med vanillesukker.
Tilsæt hakket dadler og nødder i mel blandingen
Rør
mel blandingen sammen med æggeblandingen.
Kom halvdelen af dejen på et bagepapir, og bred det ud med hænderne til det er 1 cm. Tykt.
Smør de hakkede abrikoser ud over dejen i et
lag.
Kom den anden halvdel af dejen ud over abrikosmosen.
Bag Frugt-nødde
brødet ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Til Brødet er lysebrunt.
Drys det fint revet chokolade over det lune
brød og lad brødet afkøle.
Brødet holder
sig bedst indpakket i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar