Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 7. juli 2013

Grillet Gedeost med salat

Virkelig lækker frokostret eller let hovedmåltid eventuelt som tilbehør.
1 person:
100 g. salat blandet evt. iblandet lysegrønne små mælkebøtteblade
90 g. gedeost skåret i skiver
4 - 5 dadler skåret i skiver uden sten
20 g. valnødder eller mandler hakkede
1 tomat i tynde både
1 stk. agurk snittet i tynde både
5 -6 basilikumblade friske
Purløg et par stilke
4 - 5 rosenblade usprøjtede
Dressing:
¼ lille løg hakket
½ fed hvidløg presset
1 tsk. sennep
½ tsk balsamicoeddike
1 spsk olivenolie
Salt - peber
¼ tsk flydende honning eller rørsukker
Lidt vand
Tilbehør: 
Brød


Skyl salat og det grønne.
Hak salaten groft. 
Fordel salatblade, mælkebøtteblade, agurkeskiver, tomatskiver, dadelskiver. hakkede nødder og basilikumblade på tallerkenen. 
Pisk dressing sammen af finthakket løg, presset hvidløg, honning, balsamicoeddike, sennep, olivenolie, salt og peber. 
Tilsæt lidt vand så dressingen er flydende og tyk. 
Fordel dressingen over salaten.  
Læg rosenbladende på tallekenen. 
Kom gedeosten på gril eller under grillen i ovnen, og lad osten blive varm og gylden. 
Læg den varme gedeost på salaten og pynt med purløg. 
Server ost og salat sammen med brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar