Virkelig lækker frokostret eller let hovedmåltid eventuelt som tilbehør.
1 person:
100 g. salat blandet evt. iblandet lysegrønne små mælkebøtteblade
4 - 5 dadler skåret i skiver uden sten
20 g. valnødder eller mandler hakkede
1 tomat i tynde både
1 stk. agurk snittet i tynde både
5 -6 basilikumblade friske
Purløg et par stilke
4 - 5 rosenblade usprøjtede
Dressing:
¼ lille løg hakket
½ fed hvidløg presset
1 tsk. sennep
½ tsk balsamicoeddike
1 spsk olivenolie
Salt - peber
¼ tsk flydende honning eller rørsukker
Lidt vand
Tilbehør:
Brød
Skyl salat og det grønne.
Hak salaten groft.
Fordel salatblade, mælkebøtteblade,
agurkeskiver, tomatskiver, dadelskiver. hakkede nødder og basilikumblade på
tallerkenen.
Pisk dressing sammen af finthakket løg, presset hvidløg, honning,
balsamicoeddike, sennep, olivenolie, salt og peber.
Tilsæt lidt vand så dressingen
er flydende og tyk.
Fordel dressingen over salaten.
Læg rosenbladende på tallekenen.
Kom
gedeosten på gril eller under grillen i ovnen, og lad osten blive varm og
gylden.
Læg den varme gedeost på salaten og pynt med purløg.
Server ost og salat sammen med brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar