12 store eller 16 små
300 g mel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk fint salt
½ tsk natron
100 g. hindbær
100 g. chokolade med appelsinkrokant eller anden chokolade groft hakket
1 dl. rapsolie
200 g. rørsukker
50 g. smeltet smør
2 æg
2 dl. mælk, sojamælk eller kærnemælk
½ vaniljestang, kornene heraf
Pynt: fintrevet chokolade som også er brugt i kagerne.
Bland mel, sukker, natron, bagepulver, vanille og salt.
Er hindbærrene frosne så læg dem i en lille frysepose på et smørebræt og slå på dem med en grydeske eller ligende, så de knuses i mindre stykker.
Hak chokoladen.
Vend chokoladestykker og hindbær ned i mel blandingen.
Pisk olie, æg, mælk og smeltet smør sammen.
Vend mælkeblandingen ned i mel blandingen, men vend den kun i. Ikke piske eller røre meget .
Kom dejen i Muffins forme og bag dem 15 -20 minutter alt efter hvor store Muffins du har lavet.
Pynt kagene imens de er lune med revet chokolade, så den smelter lidt på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar