Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 27. januar 2013

Muffins med chokolade og hindbær

Lækre Muffins- hurtigt lavet og fyldt med appelsinkrokant fløde-chokolade og hindbær fra fryseren

12 store eller 16 små
300 g mel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk fint salt
½ tsk natron
100 g. hindbær
100 g. chokolade med appelsinkrokant eller anden chokolade groft hakket
1 dl. rapsolie
200 g. rørsukker
50 g. smeltet smør
2 æg
2 dl. mælk, sojamælk eller kærnemælk
½ vaniljestang, kornene heraf
Pynt: fintrevet chokolade som også er brugt i kagerne.


Bland mel, sukker, natron, bagepulver, vanille og salt. 
Er hindbærrene frosne så læg dem i en lille frysepose på et smørebræt og slå på dem med en grydeske eller ligende, så de knuses i mindre stykker.  
Hak chokoladen. 
Vend chokoladestykker og hindbær ned i mel blandingen.  
Pisk olie, æg, mælk og smeltet smør sammen.  
Vend mælkeblandingen ned i mel blandingen, men vend den kun i. Ikke piske eller røre meget . 
Kom dejen i Muffins forme og bag dem 15 -20 minutter alt efter hvor store Muffins du har lavet. 
Pynt kagene imens de er lune med revet chokolade, så den smelter lidt på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar