En god vinter pasta ret ;-)
½ butternut squash skåret i tern
1 løg skåret i tern
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Salt og peber
lidt citronsaft
2 æggeblommer
3 - 4 spsk. piskefløde
1 dl revet ost
250 g. pasta skruer eller lignende pasta
Frisk basilikum til drys
Skær butternut squash ud i tern og lad ternene simre sammen med
løget i olien i 10 - 12 minutter.
Kog pastaen i en
gryde med letsaltet vand.
Kryder squashen med salt - peber og citron.
Kom presset
hvidløg over squash retten.
Lad retten simre et par minutter.
Kom den kogte pasta
samt lidt af kogevandet ned til butternut squashen.
Rør godt rundt
Pisk æggeblommer
sammen med lidt piskefløde og det revne ost.
Rør æggemassen i og tag retten fra varmen.
Du kan udelade æggeblommerne, hvis du vil det.
Server med frisk
drysset basilkum
Ingen kommentarer:
Send en kommentar