Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 13. januar 2013

Butternut græskar med pasta, fløde og basilikum

En god vinter pasta ret ;-)

2 - 3 personer
½ butternut squash skåret i tern
1 løg skåret i tern
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Salt og peber
lidt citronsaft
2 æggeblommer
3 - 4 spsk. piskefløde
1 dl revet  ost
250 g. pasta skruer eller lignende pasta
Frisk basilikum til drys

Skær butternut squash ud i tern og lad ternene simre sammen med løget i olien i 10 - 12 minutter.
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand.
Kryder squashen med salt - peber og citron. 
Kom presset hvidløg over squash retten. 
Lad retten simre et par minutter. 
Kom den kogte pasta samt lidt af kogevandet ned til butternut squashen. 
Rør godt rundt
Pisk æggeblommer sammen med lidt piskefløde og det revne ost.  
Rør æggemassen i og tag retten fra varmen.  
Du kan udelade æggeblommerne, hvis du vil det. 
Server med frisk drysset basilkum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar