Super lækker suppe ;-)
2 spsk. olivenolie.
½ stk. butternut græskar
2 stk. gulerod
1 stk. løg
1 stk. Bagekartofler eller 2 store kartofler
1 fed hvidløg
1 stk. chili
½ dåse kokosmælk
1 liter grøntsagsboullion
1 spsk.. citronsaft
Salt - peber
evt. frisk dild
Skræl og skær alle grøntsager i store tern.
Gem kernerne fra græskarret
Svits
grøntsagerne i 5 minutter i olien.
Tilsæt kokosmælk og boullion.
Lad suppen
simre i 3 kvarter.
Skyl græskarkernerne og tør dem i et viskestykke.
Kom
kernerne på en hed pande og svits dem sammen med salt og evt. andre krydderier i 3 - 4 minutter -de skal ikke blive brune.
Hæld kernerne på en tallerken til
afkøling.
Smag suppen til med salt, peber og citron.
Blend suppen.
Server suppen med græskarkernerne som drys og evt. lidt friskklippet
dild
Ingen kommentarer:
Send en kommentar