Til at have i kagedåsen til en kop te eller kaffe.
Ca. 60 stk.
300 g. speltmel eller hvedemel
100 g. smør
1 tsk. bagepulver
½ tsk salt
100 g.rørsukke
2 æg
Rist nødderne på en tør pande i 5 minutter eller i ovnen i 10 minutter.
Nulder den mørke
hinde af nødderne i et viskestykker.
Hak nødderne fint.
Tag hakkede nødder fra til drys.
Bland mel, bagepulver og nødder.
Smuldre smørret i melblandingen.
Kom salt, sukker og æg i dejen og saml dejen.
Rul dejen ud til 2 stænger ca. 25cm lange og
kom dem på en bageplade.
Drys dem med resten af nødderne.
Bag nøddeskorpe-stængerne ved 180 grader ca. 15 minutter.
Tag pladerne ud af ovnen, køl stængerne lidt af og skær dem i tykke skiver. Sæt skorperne i ovnen igen og
bag dem i 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar