Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 20. september 2012

Små Nøddeskorper.


Til at have i kagedåsen til en kop te eller kaffe.
Ca. 60 stk.
100 g. hasselnødder
300 g. speltmel eller hvedemel
100 g. smør
1 tsk. bagepulver
½ tsk salt
100 g.rørsukke
2 æg

Rist nødderne på en tør pande i 5 minutter eller i ovnen i 10 minutter. 
Nulder den mørke hinde af nødderne i et viskestykker. 
Hak nødderne fint. 
Tag hakkede nødder fra til drys.
Bland mel, bagepulver  og nødder. 
Smuldre smørret i melblandingen. 
Kom salt, sukker og æg i dejen og saml dejen. 
Rul dejen ud til 2 stænger ca. 25cm lange og kom dem på en bageplade. 
Drys dem med resten af nødderne. 
Bag nøddeskorpe-stængerne ved 180 grader ca. 15 minutter. 
Tag pladerne ud af ovnen, køl stængerne lidt af og skær dem i tykke skiver. Sæt skorperne i ovnen igen og bag dem i 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar