Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 15. september 2012

Quinoa med krydret Broccoli

Lækkert både som tilbehør og hovedret. 
Som hovedret tilsætter du retten et æg pr. person

4 personer som tilbehør og 2 personer som hovedret.
2 dl. Quinoa
4 dl. vand
salt
1 broccolihoved
50 - 75 g. mandler hakkede
1 spsk.olivenolie
1 fed hvidløg knust
2 spsk. karry
1 spsk. fintrevet ingefær frisk
1 dl. vand
saft fra ½ citron
salt
evtuelt 1 æg pr person, når retten serveres som en hovedret.

Skyl Quinoafrøene grundigt i en sigte så bitterstofferne skylles ud. 
Kom Quinoaen i en gryde sammen med vandet. 
Kog Quinoaen i 10 minutter under låg. 
Kom salt i Quinoaen og og lad den stå og trække i 10 minutter , taget fra varmen. 
Hak Mandlerne og rist dem i 2 minutter på en tør pande og kom dem i en skål. Skær Broccolien ud i små buketter og skær stokken i små tern. 
Kom olien på panden og rist karry, knust hvidløg og ingefær i olien i et minut. Vend broccolistykkerne i krydderierne og hæld vandet ved og tilsæt salt. 
Lad Broccolien svitse på panden under omrøring til vandet er kogt væk ca. 5 - 6 minutter.  
Bland Quinoaen og Broccoli og smag retten til med citron og salt. 
Er det en hovedret så lav røræg ved at piske æggene sammen i en skål med 2 spsk. vand og hæld æggemassen på panden med lidt fedststof og rør æggemassen rundt, imens den stivner over varmen.  
Vend æggemassen i Quinoa- broccoliblandingen. 
Ved serveringen drys med de ristede mandelstykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar