Lækkert både som tilbehør og hovedret.
Som hovedret tilsætter du retten et æg pr. person
Som hovedret tilsætter du retten et æg pr. person
4 personer som tilbehør og 2 personer som hovedret.
2 dl. Quinoa
salt
1 broccolihoved
50 - 75 g. mandler hakkede
1 spsk.olivenolie
1 fed hvidløg knust
2 spsk. karry
1 spsk. fintrevet ingefær frisk
1 dl. vand
saft fra ½ citron
salt
evtuelt 1 æg pr person, når retten serveres som en hovedret.
Skyl Quinoafrøene grundigt i en sigte så bitterstofferne
skylles ud.
Kom Quinoaen i en gryde sammen med vandet.
Kog Quinoaen i 10
minutter under låg.
Kom salt i Quinoaen og og lad den stå og trække i 10
minutter , taget fra varmen.
Hak Mandlerne og rist dem i 2 minutter på en tør
pande og kom dem i en skål. Skær Broccolien ud i små buketter og skær stokken i
små tern.
Kom olien på panden og rist karry, knust hvidløg og ingefær i olien i
et minut. Vend broccolistykkerne i krydderierne og hæld vandet ved og tilsæt
salt.
Lad Broccolien svitse på panden under omrøring til vandet er kogt væk ca. 5 - 6 minutter.
Bland Quinoaen og Broccoli og smag retten til med
citron og salt.
Er det en hovedret så lav røræg ved at piske æggene sammen i en
skål med 2 spsk. vand og hæld æggemassen på panden med lidt fedststof og rør
æggemassen rundt, imens den stivner over varmen.
Vend æggemassen i Quinoa- broccoliblandingen.
Ved serveringen drys med de ristede mandelstykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar