Lækker, hurtig ret ;-)
4-5 personer
saft af 1 citron
2- 3 spsk. olivenolie
salt – peber
1 stort fed hvidløg knust
½ spsk. balsamicoeddike
1-2 tsk. Honning eller rørsukker
400 g. champignon skivet
1 bundt forårsløg hakket
4 tomater skåret i tern
250g frisk spinat
Kog linserne i 20 minutter og tilsæt 1 tsk. salt.
Skyl
spinaten godt og afdryp.
Skær champignon, tomater og forårsløg ud som beskrevet
Pisk dressing sammen med en gaffel af
citronsaft, balsamicoedike, salt, peber,
lidt honning, olie og hvidløg.
Smag dressingen til.
Steg champignon på en pande med lidt olie til de har fået
farve og er blevet lidt sprøde.
Vend spinaten på panden sammen med champignonerne og varm dem lige med,
men ikke så længe at spinatbladene falder helt sammen.
Tag panden fra varmen.
Hæld linserne i en sigte og lad dem afdryppe.
Kom Linserne ned til champignon og spinat.
Hæld Linseretten op i en skål eller i et fad.
Kom tomaterstykker og forårsløg ovenpå linseretten og vend dressingen i.
Server f.eks. med brød eller bagte blandede rodfrugter eller omelet
pisket af 1 æg og 1 spsk. vand pr. person og stegt på panden i lidt olie eller smør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar