Lækker enkel ret ;-)
4 personer
1 stort bundt persille
4 spsk. valnødder
50 – 75 g. parmasanost fintrevet
1 hvidløgsfed finthakket
4 spsk.olivenolie
Salt, peber
frisk citronsaft
300 g. Fine ærter
300 g. Majskorn friske eller frosne
Sæt pasta over at koge i kogende vand med salt. I den tid
som står på pakken.
Lad pastaen
dryppe af i en sigte.
Imens pastaen koger hældes ærter og majs i kogende vand
med lidt salt og koger i 2 – 3 minutter .
Pestoen laves ved at blende persille, valnødder, parmesanost
og hvidløg til en tyk pure.
Tilsæt olien lidt efter lidt og smag til med salt,
peber og lidt citronsaft.
Bland pestoen med de varme pastaskruer og server med de lune
ærter og majs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar