Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 3. september 2012

Squash med gedeost og krydret tomatsauce.

Virkeligt lækre squash med en godt krydret tyk tomatsauce...mums
Serveret til frokost med brød eller til aften med kogte ris eller quinoa
2 – 3 personer alt efter tilbehør
Her serveret på et stykke rugbrød
Squash:
2 – 3 mindre squash hvor enderne er skåret af
100 g. gedeost
1 spsk. honning
1 spsk. oregano
peber
Tomatsauce:
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
½ tsk. paprika
2 fed hvidløg hakket
1 tsk. urteboullionpulver
1 ds. tomater hakkede eller 6 friske tomater
1 lille ds.tomatpure eller 3 spsk.
en knivspids cayennepeber
lidt citronsaft
salt - peber

Skær squashene over og udhul dem med en kniv. eller skær dem igennem på langs og fjern alt det bløde squashkød. 
Hak squashkødet groft. 
Rør gedeosten med honning, peber og oregano.  
Fyld squashene med osteblandingen. 
Svits løget  og squash-indmaden på en pande i olien sammen med paprika og tilsæt hvidløg og rør rundt. 
Kom tomaterne i saucen. 
Tilsæt boullionpulver og cayennepeber til saucen. 
Lad saucen simre i 10 – 15 minutter og tilsæt evt. lidt vand undervejs hvis saucen bliver meget tyk. 
Smag saucen til med salt, peber og citronsaft.
Kom tomatsaucen i et ovnfast fad og placer squashene med fyld ovenpå saucen. 
Bag retten i ovnen i 30 minutter ved 180 grader.
Server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar