Virkeligt lækre squash med en godt krydret tyk
tomatsauce...mums
Serveret til frokost med brød eller til aften med kogte ris eller
quinoa
2 – 3 personer alt efter tilbehør
Her serveret på et stykke rugbrød |
Squash:
2 – 3 mindre squash hvor enderne er skåret af
100 g. gedeost
1 spsk.
honning
1 spsk. oregano
peber
Tomatsauce:
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
½ tsk. paprika
2 fed hvidløg hakket
1 tsk. urteboullionpulver
1 ds. tomater hakkede eller 6 friske tomater
1 lille ds.tomatpure eller 3 spsk.
en knivspids cayennepeber
lidt citronsaft
salt - peber
Skær squashene over og udhul dem med en kniv. eller skær
dem igennem på langs og fjern alt det bløde squashkød.
Hak squashkødet groft.
Rør gedeosten med honning, peber og oregano.
Fyld squashene med osteblandingen.
Svits løget
og squash-indmaden på en pande i olien sammen med paprika og tilsæt hvidløg og rør rundt.
Kom tomaterne i
saucen.
Tilsæt boullionpulver og cayennepeber til saucen.
Lad saucen simre i 10
– 15 minutter og tilsæt evt. lidt vand undervejs hvis saucen bliver meget tyk.
Smag saucen til med salt, peber og citronsaft.
Kom tomatsaucen i et ovnfast fad og placer squashene med
fyld ovenpå saucen.
Bag retten i ovnen i 30 minutter ved 180 grader.
Server
Ingen kommentarer:
Send en kommentar