God kartoffelsalat som tilbehør til den varme mad eller som frokostret.
4 personer
750 g kartofler små halverede
200 g kogte små beluga eller brune linser
2 store håndfulde spinat blade frisk
2 spsk. olie
Salt – peber
Dild frisk
Purløg frisk
Dressing:
1 tsk. sennep dijon
½ tsk. akacie sirup eller honning
1 spsk. olie
Peber og salt
1 spsk. vineddike jeg har brugt hindbæreddike
Halver kartoflerne og vend dem i olie, salt og peber og kom
dem i et ildfast fad.
Bag kartoflerne 50 minutter ved 180 grader.
Kog linserne i 20 minutter i letsaltet vand – hæld vandet
fra.
Hak eventuelt spinat.
Hak dild og purløg
Vend de lune kartofler med spinat, dild og purløg – eller gør
det når kartoflerne er kolde.
Her kan bruges en rest kartofler.
Pisk dressingen sammen – smag den til, fortynd den eventuelt
med lidt vand og hæld den ud over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar