Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 18. december 2019

Linser med sødkartoffel og selleri

Dejlig sammenkogt linseret, der kan kombineres med ris, pasta eller quinoa.
2 personer
1 løg - hakket i små tern
1 fed hvidløg - mast
2 spsk. olie
2 sødkartoffel skrællet og hakket i tern
1/4 selleriknold - skrællet og hakket i tern
1 dl beluga linser - små sorte linser. skyllet i sigte
½ tsk spidskommen
1 tsk karry
 2 tsk oregano
1 laurbærblad
6 dl. vand
1 spsk. grøntsagsboullion tørret.
2 dl moste tomater

Kom løg og hvidløg i en gryde og steg dem i olie i ca. 3 minutter.
kom spidskommmen, karry, oregano og laurbærblad ned i gryden og rør godt rundt.
Kom sødkartoffel, selleri og linser i retten.  Rør rundt og hæld vand, grøntsagsboullion og tomatmos i gryden.
Lad retten små koge i 25 minutter til rodfrugterne og linser er kogt møre.
Smag retten til med salt og peber.
Server retten varm med pasta, ris eller quinoa.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar