Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 28. december 2019

Mandarin gulerods salat med kikærter og granatæble


Godt som frokostsalat med brød, eller som tilbehør til det varme mad.
2 – 3 personer
3 mandariner  - det kan også være 2 store appelsiner
3 gulerødder
½ granatæble
4 blade grønkål frisk
Kikærter kogte  eventuelt fra dåse.
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
1 spsk. Olie
2 spsk. solsikkefrø
Salt - peber
Dressing:
Saft fra en mandarin
Saft fra ½ citron
1 spsk. Tahin sesampasta
1 tsk. akacie sirup eller honning

Rist kikærterne på en pande sammen med olie, spidskommen, gurkemeje, solsikkefrø, salt og peber. i ca 4 – 5 minutter. Stil det til side.
Rør dressing sammen med en gaffel i en lille skål, smag til.  Stil til side.
Skræl gulerods strimler af gulerødderne med en kartoffelskræller – kom det i en skål.
Pil mandarinerne og del dem i både. Halver mandarinbådende og kom dem sammen med gulerodsstrimlerne. 
Bland gulerod og mandariner med dressingen.
Kom de ristede kikærter og solsikkefrø oven på salaten.
Tag kernerne ud af granatæblet, og drys kernerne på salaten.
Skær midter ribben fra Grønkålsbladene og hak resten fint.
Drys den hakkede grønkål på salaten.
Server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar