Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 7. november 2013

Rosenkål - gulerods Suppe med kokosmælk

En virkelig lækker suppe
4 personer
2 løg
4 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
7 - 8 dl grøntsagsbouillon
450 g. rosenkål
5 gulerødder
1 lille chili frugt eller 1 tsk. timian
2 dl. kokosmælk eller fløde
citronsaft
Salt - peber
Pynt: 1 stor håndfuld rosiner eller tørrede tranebær.

Orden rosenkålene ved at skære stok og de blade der er lidt brune af. 
Tag blade af rosenkålene ca. 5 - 6 stk. til hver person og læg dem til side. 
Skær gulerødderne i mønter. 
Skær rosenkålene i kvarte. 
Hak løg og hvidløg. 
Svits løgene i olien. 
Kom gulerødder og rosenkål i gryden sammen med grøntsagsboullion.
Kom den hele lille chili i suppen.  
Lad suppen småkoge i 10 minutter. 
Kom de rosenkålsblade du har taget af rosenkålene i kogende vand i ½ minut hæld rosenkåls bladene i en sigte og lad dem stå til servering.

Tag chilifrugten op af suppen. 
Blend suppen  og hæld den tilbage i gryden sammen med kokosmælk.  
Lad suppen koge op og smag den til med salt, peber og citronsaft. 
Server suppen med de hurtig kogte rosenkålsblade og rosiner som pynt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar