Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 7. november 2013

Rosenkål - gulerods Suppe med kokosmælk

En virkelig lækker suppe
4 personer
2 løg
4 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
7 - 8 dl grøntsagsbouillon
450 g. rosenkål
5 gulerødder
1 lille chili frugt eller 1 tsk. timian
2 dl. kokosmælk eller fløde
citronsaft
Salt - peber
Pynt: 1 stor håndfuld rosiner eller tørrede tranebær.

Orden rosenkålene ved at skære stok og de blade der er lidt brune af. 
Tag blade af rosenkålene ca. 5 - 6 stk. til hver person og læg dem til side. 
Skær gulerødderne i mønter. 
Skær rosenkålene i kvarte. 
Hak løg og hvidløg. 
Svits løgene i olien. 
Kom gulerødder og rosenkål i gryden sammen med grøntsagsboullion.
Kom den hele lille chili i suppen.  
Lad suppen småkoge i 10 minutter. 
Kom de rosenkålsblade du har taget af rosenkålene i kogende vand i ½ minut hæld rosenkåls bladene i en sigte og lad dem stå til servering.

Tag chilifrugten op af suppen. 
Blend suppen  og hæld den tilbage i gryden sammen med kokosmælk.  
Lad suppen koge op og smag den til med salt, peber og citronsaft. 
Server suppen med de hurtig kogte rosenkålsblade og rosiner som pynt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar