3 - 4 personer
3 store peberfrugter
røde eller gule
2 store løg eller rødløg
2 spsk. olivenolie
4- 5 fed hvidløg
1 ds. gode tomater eller 8 store tomater
8 cherrytomater eller andre små tomater
lidt frisk chili
2 - 3 tsk. eller en stor tern urtebouillon af god kvalitet
(økologisk)
Vand
salt - peber
4 - 5 spsk. fløde eller sojafløde
Eventuelt parmesanost revet til drys eller masser af kryddergrønt klippet
Skær peber og løg i store tern og svits dem i olien.
Skær de friske tomater over og kom dem i
gryden sammen med hvidløg og chili.
Lad det hele simre i 5 minutter.
Tilsæt
ds. tomaterne, bouillon og vand, så meget vand at det helt dækker grøntsagerne.
Lad suppen simre i 15 - 20 minutter minutter.
Blend evt. suppen
og smag den til med salt og peber.
Tilsæt vand hvis suppen skal være lidt tyndere og tilsæt fløde.
Varm suppen op
og server den sammen med revet parmesan ost som drys
Du kan også servere suppen sammen med pasta.
This soup looks delicious! Great recipe!
SvarSletI just discovered your blog and browsed through some of your recipes, they all look scrumptious!
Even if I have to use the translator I really enjoy reading your posts :)
I'm a new follower!
Michela