Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 22. februar 2013

Chokolade -Mocca Kage med hindbærskum

En meget intens smagende kage uden æg. Du kan komme 2 æg i kagen og den vil blive mere luftig.
En tærteform  ca. 8 stk.
200g. spelt eller hvedemel
300 g.rørsukker
5 spsk.kakaopulver u. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanille
½ tsk salt
2 dl. vand kogende
100 g. smør
2 spsk. instant kaffe
1 spsk. balsamico eddike
100 g. hindbær gerne frosne
50 g. mørk chokolade hakket

Topping: 
¼ piskefløde
100 g. hindbær
1 spsk. rørsukker
25 g. fintrevet mørk chokolade

Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vanille og salt i en skål. 
I en anden skål blandes vand, smør, kaffepulver, eddike og hakket chokolade. Vend hindbærrene i melblandingen. 
Hæld de våde ingredienser i det tørre og vend dejen rundt et par gange.  
Hæld dejen i en smurt eller bagepapirklædt tærteform. 
Kagen bages i ca. 35 minutter ved 180 grader.
Drys den varme kage med det fint revet chokolade 
Tø resten af hindbærrene, hvis de er frosne op i en gryde sammen med sukker. Sæt hindbærrene til afkøling. 
Pisk fløden til flødeskum. 
Vend hindbærrene i flødeskummet. 
Server kagen sammen med hindbærskum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar