Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 22. februar 2013

Chokolade -Mocca Kage med hindbærskum

En meget intens smagende kage uden æg. Du kan komme 2 æg i kagen og den vil blive mere luftig.
En tærteform  ca. 8 stk.
200g. spelt eller hvedemel
300 g.rørsukker
5 spsk.kakaopulver u. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanille
½ tsk salt
2 dl. vand kogende
100 g. smør
2 spsk. instant kaffe
1 spsk. balsamico eddike
100 g. hindbær gerne frosne
50 g. mørk chokolade hakket

Topping: 
¼ piskefløde
100 g. hindbær
1 spsk. rørsukker
25 g. fintrevet mørk chokolade

Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vanille og salt i en skål. 
I en anden skål blandes vand, smør, kaffepulver, eddike og hakket chokolade. Vend hindbærrene i melblandingen. 
Hæld de våde ingredienser i det tørre og vend dejen rundt et par gange.  
Hæld dejen i en smurt eller bagepapirklædt tærteform. 
Kagen bages i ca. 35 minutter ved 180 grader.
Drys den varme kage med det fint revet chokolade 
Tø resten af hindbærrene, hvis de er frosne op i en gryde sammen med sukker. Sæt hindbærrene til afkøling. 
Pisk fløden til flødeskum. 
Vend hindbærrene i flødeskummet. 
Server kagen sammen med hindbærskum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar