En tærteform ca. 8
stk.
200g. spelt eller hvedemel
300 g.rørsukker
5 spsk.kakaopulver u. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanille
½ tsk salt
2 dl. vand kogende
100 g. smør
2 spsk. instant kaffe
1 spsk. balsamico eddike
100 g. hindbær gerne frosne
50 g. mørk chokolade hakket
Topping:
¼ piskefløde
100 g. hindbær
1 spsk. rørsukker
25 g. fintrevet mørk chokolade
Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vanille og salt i en skål.
I en
anden skål blandes vand, smør, kaffepulver, eddike og hakket chokolade. Vend
hindbærrene i melblandingen.
Hæld de våde ingredienser i det tørre og vend dejen rundt et par gange.
Hæld dejen i en smurt eller bagepapirklædt tærteform.
Kagen bages i ca. 35 minutter ved 180 grader.
Drys den varme kage med det fint revet chokolade
Tø resten af hindbærrene, hvis de er frosne op i en
gryde sammen med sukker. Sæt hindbærrene til afkøling.
Pisk fløden til
flødeskum.
Vend hindbærrene i flødeskummet.
Server kagen sammen med hindbærskum
Ingen kommentarer:
Send en kommentar