Lækker vintersalat ;-)
Fintrevet citronskal af 1 økologisk citron og 1½ spsk. af saften
1/2 tsk. Dijon sennep
3 spsk. olivenolie
salt - peber
300 g rosenkål, rensede og bladene skilt ad
2 spsk. græskarkerner
2 - 3 avocado, skåret i skiver der er halverede
Lav marinaden ved at piske citronskal, saft, sennep, og olie i en lille
skål.
Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne på en tør hed pande i 2 minutter og lad
dem afkøle.
Du kan så vælge enten at tage rosenkålsbladene som de er
helt rå og komme i salatskålen, eller at komme dem i kogende vand i 1½ minut og
lade dem dryppe af i en sigte - og derefter komme dem i salatskålen.
Kom avokado
stykkerne i salaten.
Vend marinaden i salten og lade salaten stå og trække
mindst 20 minutter- det mørner kålen og giver en meget bedre smag.
Ved serveringen drys med
græskarkernerne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar