Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 4. december 2012

Rosenkål Salat med Avocado og Græskarkerner

Lækker vintersalat ;-)

4 - 5 personer
Fintrevet citronskal af 1 økologisk citron og 1½ spsk. af saften  
1/2 tsk. Dijon sennep
3 spsk. olivenolie
salt - peber
300 g rosenkål, rensede og bladene skilt ad
2 spsk. græskarkerner
2 - 3 avocado, skåret i skiver der er halverede

Lav marinaden ved at piske citronskal, saft, sennep, og olie i en lille skål. 
Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne på en tør hed pande i 2 minutter og lad dem afkøle.
Du kan så vælge enten at tage rosenkålsbladene som de er helt rå og komme i salatskålen, eller at komme dem i kogende vand i 1½ minut og lade dem dryppe af i en sigte - og derefter komme dem i salatskålen. 
Kom avokado stykkerne i salaten. 
Vend marinaden i salten og lade salaten stå og trække mindst 20 minutter- det mørner kålen og giver en meget bedre smag. 
Ved serveringen drys med græskarkernerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar