Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 4. december 2012

Rosenkål Salat med Avocado og Græskarkerner

Lækker vintersalat ;-)

4 - 5 personer
Fintrevet citronskal af 1 økologisk citron og 1½ spsk. af saften  
1/2 tsk. Dijon sennep
3 spsk. olivenolie
salt - peber
300 g rosenkål, rensede og bladene skilt ad
2 spsk. græskarkerner
2 - 3 avocado, skåret i skiver der er halverede

Lav marinaden ved at piske citronskal, saft, sennep, og olie i en lille skål. 
Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne på en tør hed pande i 2 minutter og lad dem afkøle.
Du kan så vælge enten at tage rosenkålsbladene som de er helt rå og komme i salatskålen, eller at komme dem i kogende vand i 1½ minut og lade dem dryppe af i en sigte - og derefter komme dem i salatskålen. 
Kom avokado stykkerne i salaten. 
Vend marinaden i salten og lade salaten stå og trække mindst 20 minutter- det mørner kålen og giver en meget bedre smag. 
Ved serveringen drys med græskarkernerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar