Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 7. december 2012

Rodfrugtsuppe.

Grundopskrift til variationer 
- altid en suppe der nemt kan laves og gøres lækker med mange slags tilbehør. 
Brug de rodfrugter du har. Du kan også bruge kartofler, jordskokker, persillerod, pastinak, selleri.
2 personer
1 løg
500 g. rodfrugter, her har jeg brugt:
1 rødbede 
2 gulerødder
1 løg
1 sød kartoffel
1 porre
2 spsk. olivenolie
Salt - peber eller soya
1 spsk. grøntsagsboullion pulver
Kogende vand så meget at det dækker rodfrugterne
2 spsk. Rosmarin, salvie, chili, citronsaft  eller timian
Drys: 
persille, hakket forårsløg, purløg, hakkede mandler eller nødder 

Skræl rodfrugterne og hak dem groft. 
Hak løget og svits løget i olien i 2 minutter inden resten af rodfrugterne tilsættes. 
Rør rundt i et minut og tilsæt så meget vand at grøntsagerne er dækket. Tilsæt krydderi som rosmarin, timian, chili, oregano eller salvie- hvad du lige har lyst til. 
Lad suppen koge i 20 - 25 minutter. 
Blend suppen og smag den til med salt - peber, citronsaft eller soya. 
Suppen skal have en tyk konsistens.
Server den varme suppe med drys.      

Ingen kommentarer:

Send en kommentar