De smager godt!
2 store auberginer, skåret i skiver
2 spsk olivenolie
Salt -peber
4 skiver brød eller 2- 3 boller
1 æg
100 g. revet parmesan eller pecorino ost
2 fed hvidløg, hakket
En lille håndfuld persille, hakket
1 spsk. citronsaft
Skær auberginen i skiver og læg aubergineskiverne på
bagepapir på en bageplade.
Dryp med olivenolien og drys med salt og peber
udover aubergineskiverne. Bag dem i 30 minutter ved 180 grader.
Kom brødet i en
foodprocessor eller riv brødet så det ligner rasp.
Kom de bagte auberginer, æg,
persille, ost og hvidløg i foodprocessoren
Lad det hele blive til en
grøntsagsfars.
Tilsæt evt. flere
brødkrummer eller et æg mere for at få den rette konsistens.
Form grøntsagsfarsen til frikadeller eller
store middagsboller.
Steg frikadellerne
i smør på en pande eller kog eller bag middagsbollerne. Koger du dem så er det i
saltet kogende vand indtil de kommer op til overfladen.
Eller bag dem i ½ time i ovnen på en bageplade ved 180 grader.
Server eventuelt med karrysauce, kogt quinoa og en god salat eller råkost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar