Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 17. oktober 2013

Aubergine frikadeller eller middagsboller.

De smager godt!
4 personer
2 store auberginer, skåret i skiver 
2 spsk olivenolie
Salt -peber
4 skiver brød eller 2- 3 boller
1 æg
100 g. revet parmesan eller pecorino ost
2 fed hvidløg, hakket
En lille håndfuld persille, hakket
1 spsk. citronsaft

Skær auberginen i skiver og læg aubergineskiverne på bagepapir på en bageplade. 
Dryp med olivenolien og drys med salt og peber udover aubergineskiverne. Bag dem i 30 minutter ved 180 grader. 
Kom brødet i en foodprocessor eller riv brødet så det ligner rasp. 
Kom de bagte auberginer, æg, persille, ost og hvidløg i foodprocessoren  
Lad det hele blive til en grøntsagsfars.  
Tilsæt evt. flere brødkrummer eller et æg mere for at få den rette konsistens.   

Form grøntsagsfarsen til frikadeller eller store middagsboller.  
Steg frikadellerne i smør på en pande eller kog eller bag middagsbollerne. Koger du dem så er det i saltet kogende vand indtil de kommer op til overfladen. 
Eller bag dem i  ½ time i ovnen på en bageplade ved 180 grader.

Server eventuelt med karrysauce,  kogt quinoa og en god salat eller råkost. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar