Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 13. oktober 2013

Chokoladekage med rødvin

Har du en sjat rødvin - så lav en chokoladekage ;-)
Rødvin kan fryses og bruges som her i kage,  i sammenkogte retter eller i en sauce. 
4 personer
150 g. groft speltmel eller andet mel
175 g. rørsukker
2 spsk.  kakaopulver uden sukker
50 g. smør smeltet
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 æg
¼ dl.stærk kaffe
1 dl. rødvin
2 tsk. vanille
1, 25 dl surmælksprodukt

Rør mel, kakao, vanille, bagepulver, salt og sukker sammen. 
Tilsæt smør, rødvin, kaffe, æg og surmælksprodukt og rør det hele godt sammen. 
Kom dejen i en lille form beklædt med bagepapir. 
Bag kagen ved 180 grader i 30 - 35 minutter. 
Kom en tandstikker/ tændstik uden svovl i dejen og se om der hænger dej ved, gør der ikke er kagen færdig. 
Lad kagen afkøle. 
Pynt kage:  med et drys flourmelis, eller eventuelt kaffe eller kakao glasur eller en topping af 100 g. rørsukker pisket sammen med 50 g. smør, 2 spsk. mælk og ½ tsk vanille blandet med  50 g. smeltet mørk chokolade.... eller som her med flødeskums hjerter
.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar