Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 8. oktober 2013

Brocccoli pesto

Som lækker sund sauce til ris eller pasta, eller som her dip med ristet rugbrøds trekanter eller tacoschips, eller som smørepålæg i madpakken.
ca. 4 personer.

Et stort broccolihoved i mindre buketter.
1 fed hvidløg hakket, evt. 2 fed når du godt kan lide hvidløg
En lille potte basilikum
ca. 4 spsk. olivenolie
salt og  peber
60 g.  friskrevet parmesan


Damp broccolibuketterne i 5 minutter i kogende vand, kom broccoli i en sigte. Hak hvidløgsfedet. 
Kom hvidløg, broccoli og basilikumbladene i en foodprocessor. 
Når indholdet er finthakket, og det fra siderne af skålen er skrabet ned tilsættes olivenolien. 
Lav broccolien til en pure. 
Tilsæt det revne ost. 
Tænd maskinen igen i et kort øjeblik til det igen er en pure. 
Smag pureen til med salt og peber.   
Server. 

Tips: Vil du bruge pureen som sauce, så kom lidt af kogevandet fra ris eller pasta sammen med pureen. Pureen kan gemmes og spises næste dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar