Super lækre knækbrød med masser af frø ... som jeg kan lide det ;-)
en bageplade fuld
60 g. græskarkerner
60 g. hørfrø
60 g. kokosmel
10 g. birkesfrø
30g. sesamfrø
70 g. tørrede tranebær hakkede, her kan også bruges rosiner
4 tsk. stødt kanel
1 tsk. salt
½ tsk vanille
1 stort æg
2½ dl varmt vand
Blend mandlerne eller brug mandelmel.
Hak tranebærrene
groft.
Bland græskarkerner, mandelmel,
hørfrø, kokosmel,birkesfrø, sesamfrø,tranebær, kanel, salt og vanille.
Bland æg godt ind i melblandingen.
Kom vand i dejen,
rør godt rundt evt. med en gaffel.
Lad dejen stå og trække i en time.
Bred dejen ud på bagepapir på en bageplade, tryk
dejen ud med hænderne. Bag Knækbrødene i ca. 2 time ved 130 grader.
Afkøl
knækbrødet og knæk eller skær brødet i mindre stykker.
Opbevar knækbrødene i en dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar