Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 26. september 2014

”Remoulade” Salat

Meget sundere end købe remoulade. Kan serveres til fredsfisk  som er mandelmels panerede aubergineskiver stegt på panden ligesom fiskefiletter, eller hvis du spiser fisk, fiskefrikadeller eller til grøntsagsfrikadeller
2 personer

1½ dl soya yoghurt eller creme fraiche
½ dl. mayonnaise eller soyafløde
1 tsk. sennep
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. lys vineddike
salt -peber
Lidt honning eller ahornsirup
1/4 blomkål  i små stykker
2 gulerødder groftrevet
ca. 10 cm frisk agurk hakket fint
evt. 2 spsk. syltede kapers

Rør soya yoghurten med soya fløde, sennep, karry, gurkemeje, salt, peber. Smag dressingen til med lidt honning.
Hak blomkål og agurk fint.
Riv gulerødderne.
Kom grøntsagerne i en skål, tilsæt eventuelt kapers og vend dressingen i grøntsagerne.  

Lad gerne salaten stå og trække i en halv times tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar