Sprøde grøntsager med
karry, kokosmælk og et strejf af ingefær - lækkert ;-)
4 personer
6 Gulerødder
1 stort Rødløg
6 stilke bladselleri
2 rød peberfrugt
1 spidskål
2 cm frisk ingefær fintrevet
2 spsk. karry
2 spsk. Mango chutney eller anden chutney
2 - 3 spsk. Soja
sauce
1 tsk. grøntsags boullion pulver
1 dåse Kokosmælk
Cashewnødder eller mandler til drys.
Skær løg i tynde både.
Snit blegselleristængerne.
Skær
gulerødderne i tynde stave.
Skær peberfrugterne i strimler.
Snit spidskålen fint.
Svits karryen i olien.
Kom gulerødder, løg, peberfrugt og
bladselleri i gryden og svits grøntsagerne sammen med karryen i 3 - 4 minutter.
Kom fintrevet ingefær, chutney, boullionpulver og soja i gryden til
grøntsagerne.
Lad grøntsagerne småstege
under omrøring i 3 minutter.
Kom kokosmælken i.
Lad retten komme op og koge.
Kom spidskålen i gryden og rør rundt.
Lad grøntsagerne småkoge i 2 - 3 minutter
og tag retten fra varmen.
Server
grøntsagsretten med et drys af cashewnødder eller mandler der er snittet og
evt. kogte ris eller perlespelt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar