Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 3. marts 2013

Karrygrøntsager med kokosmælk og ingefær

Sprøde  grøntsager med karry, kokosmælk og et strejf af ingefær - lækkert ;-)
4 personer
3 spsk. olivenolie.
6 Gulerødder
1 stort Rødløg
6 stilke bladselleri
2 rød peberfrugt
1 spidskål
2 cm frisk ingefær fintrevet
2 spsk. karry
2 spsk. Mango chutney eller anden chutney
2 - 3 spsk.  Soja sauce
1 tsk. grøntsags boullion pulver
1 dåse Kokosmælk
Cashewnødder eller mandler til drys.

Skær løg i tynde både. 
Snit blegselleristængerne. 
Skær gulerødderne i tynde stave. 
Skær peberfrugterne i strimler.  
Snit spidskålen fint.  
Svits karryen i olien. 
Kom gulerødder, løg, peberfrugt og bladselleri i gryden og svits grøntsagerne sammen med karryen i 3 - 4 minutter. 
Kom fintrevet ingefær, chutney, boullionpulver og soja i gryden til grøntsagerne.   
Lad grøntsagerne småstege under omrøring i 3 minutter. 
Kom kokosmælken i. 
Lad retten komme op og koge. 
Kom spidskålen i gryden og rør rundt. 
Lad grøntsagerne småkoge i 2 - 3 minutter og tag retten fra varmen.   
Server grøntsagsretten med et drys af cashewnødder eller mandler der er snittet og evt. kogte ris eller perlespelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar