Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 3. marts 2013

Karrygrøntsager med kokosmælk og ingefær

Sprøde  grøntsager med karry, kokosmælk og et strejf af ingefær - lækkert ;-)
4 personer
3 spsk. olivenolie.
6 Gulerødder
1 stort Rødløg
6 stilke bladselleri
2 rød peberfrugt
1 spidskål
2 cm frisk ingefær fintrevet
2 spsk. karry
2 spsk. Mango chutney eller anden chutney
2 - 3 spsk.  Soja sauce
1 tsk. grøntsags boullion pulver
1 dåse Kokosmælk
Cashewnødder eller mandler til drys.

Skær løg i tynde både. 
Snit blegselleristængerne. 
Skær gulerødderne i tynde stave. 
Skær peberfrugterne i strimler.  
Snit spidskålen fint.  
Svits karryen i olien. 
Kom gulerødder, løg, peberfrugt og bladselleri i gryden og svits grøntsagerne sammen med karryen i 3 - 4 minutter. 
Kom fintrevet ingefær, chutney, boullionpulver og soja i gryden til grøntsagerne.   
Lad grøntsagerne småstege under omrøring i 3 minutter. 
Kom kokosmælken i. 
Lad retten komme op og koge. 
Kom spidskålen i gryden og rør rundt. 
Lad grøntsagerne småkoge i 2 - 3 minutter og tag retten fra varmen.   
Server grøntsagsretten med et drys af cashewnødder eller mandler der er snittet og evt. kogte ris eller perlespelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar