Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 25. marts 2013

Blomkål-Bønne smørepålæg og dip

Eller brug den fortyndet med lidt vand, som dressing til en grøn salat
1/4 stort blomkål ca.200 g
1 lille fed hvidløg hakket
100 g. hvide bønner, iblødsat  i 8 timer og kogt i frisk vand 30 - 40 minutter
1 spsk. tahin sesampasta
1 spsk. olivenolie
2 - 3 tsk. citronsaft
½ tsk. frisk timian
evt. ½ tsk. hakket frisk rosmarin
8 mandler hakkede
En håndfuld persille
salt - peber
evt. topping:  friske krydderurter

Damp blomkål i buketter i 3 minutter og skyl med koldt vand og kom blomkålen i en sigte til afdrypning.
Du kan også bruge en rest kogt blomkål. 
Kom blomkål, hvidløg, tahin, olie, citronsaft, rosmarin, timian, persille og mandler i en blender. 
Smag til med salt, peber og citron.
Smagen vil udvikle sig hvis blomkålsdippen står et par timer inden brug. Opbevares i køleskab. 
Her serveret på rugbrød med purløg og tomat både

Ingen kommentarer:

Send en kommentar