Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 11. marts 2013

Muffins med jordnødder og mørk chokolade

Er du vild med jordnødder og mørk chokolade er disse Muffins lige sagen ;-)
12 store muffins.

250 g. hvede - spelt eller Jytte mel
2 tsk. bagepulver
80 g. rørsukker
200 g. mørk chokolade
1 æg
200 g. grov jordnøddesmør
2 spsk. marmelade jordbær, eller hindbær
60 g. smør smeltet
2½ dl. mælk, soya eller rismælk
Pynt lidt flormelis

Mel, bagepulver, hakket chokolade og sukker blandes i en skål. 
Smørret smeltes i en gryde og jordnøddesmørret hældes ned i den varme smør og røres sammen i gryden. 
Slå æg ud i midten af melblandingen og kom marmeladen, smør / jordnøddemassen og mælken i. 
Rør melblandingen let sammen med resten, så dejen kun lige er blandet. 
Kom dejen i smurte muffinsforme.
 Bag kagerne i 20 - 25 minutter ved 180 grader - stik i kagerne med en strikkepind og se om der hænger dej ved. Kagerne er færdig når der ikke hænger dej ved. 
Lad kagerne afkøle og pynt med sigtet flormelis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar