Er du vild med jordnødder og mørk chokolade er disse Muffins lige sagen ;-)
12 store muffins.
12 store muffins.
2 tsk. bagepulver
80 g. rørsukker
200 g. mørk chokolade
1 æg
200 g. grov jordnøddesmør
2 spsk. marmelade jordbær, eller hindbær
60 g. smør smeltet
2½ dl. mælk, soya eller rismælk
Pynt lidt flormelis
Mel, bagepulver, hakket chokolade og sukker blandes i en
skål.
Smørret smeltes i en gryde og jordnøddesmørret hældes ned i den varme
smør og røres sammen i gryden.
Slå æg ud i midten af melblandingen og kom
marmeladen, smør / jordnøddemassen og mælken i.
Rør melblandingen let sammen
med resten, så dejen kun lige er blandet.
Kom dejen i smurte muffinsforme.
Bag
kagerne i 20 - 25 minutter ved 180 grader - stik i kagerne med en strikkepind
og se om der hænger dej ved. Kagerne er færdig når der ikke hænger dej ved.
Lad
kagerne afkøle og pynt med sigtet flormelis
Ingen kommentarer:
Send en kommentar