2 - 3 personer
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg - knust
500 g. gulerødder - skrællet og skåret i mønter
2 tsk. karry
¼ tsk. cayennepeber
½ cm. frisk ingefær fintrevet- eller 1 tsk. stødt ingefær
1 løg, groft hakket
1 laurbærblad
¾ l. urte boullion
1½ dl. kokosmælk
Soyasauce - peber- lidt citronsaft
Pynt: Kokosflager der er tørristet på en pande 1 - 2
minutter, eller hakkede mandler eller valnødder.
Svits hvidløg, løg og karry i olien.
Tilsæt gulerødder,
ingefær, cayenne, laurbærblad og boullion.
Lad suppen simre ca. 20 minutter til
gulerødderne er bløde.
Tag laurbærblad
op af suppen.
Blend suppen.
Rør kokosmælk i suppen og varm suppen op igen.
Smag
suppen til med soyasauce, peber og citronsaft.
Pynt suppen med kokosflager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar