Lækker mættende suppe for os der kan lide champignon.
2 - 3 personer - er i 4 personer så tilsæt ½ dåse kokosmælk
mere til retten.
1 stort løg hakket
2 fed hvidløg hakket
2 spsk. olivenolie
1 dl. sorte Beluga linser
3 dl. kogende vand
1dåse kokosmælk 4 dl.
ca. 1½ spsk citronsaft
lidt vanille
salt -peber
Topping: 4 hakkede mandler pr.portion
Tilbehør: soya sauce som tilsættes ved bordet.
Svits løg og hvidløg i olien i 3 minutter under omrøring.
Tilsæt de skyllede linser og kogende vand.
Lad retten koge i 10 minutter med lidt omrøring
undervejs-pas på at retten ikke koger tør -så tilsæt lidt mere vand.
Kom champignon i gryden rør godt rundt og tilsæt kokosmælken.
Lad retten småkoge i 10 minutter mere.
Smag suppen til med citronsaft, vanille, salt
og peber.
Kog suppen op under omrøring
Server eventuelt med drys af hakkede mandler og soya sauce
Ingen kommentarer:
Send en kommentar