Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 6. januar 2014

Bagt Fennikel med appelsin, avocado og granatæblekerner.

Smager vildt godt, god som forret, frokostret og salat.
3 -4 personer
3 fennikel, skåret roden fra og skåret i tynde skiver
1 stor peberfrugt skåret i 8 stykker, eller 4 baby peberfrugter skåret i kvarte uden stilk og kerner.
Saft fra ½ øko appelsin
1 spsk. fintrevet øko appelsinskræl
2 spsk. balsamico eddike
salt - peber
2 avokado skivede, uden skræl og sten   50 g. mandler hakkede
Kernerne fra ½ granatæble 

Dressing:
Saft fra ½ appelsin
Saft fra ½ citron
2 tsk. balsamico eddike
3 spsk. olivenolie
salt- peber
eventuelt 1 tsk.flydende honning

Fennikel  og peberfrugt lægges i ildfast fad og dryppes med appelsinsaft og balsamico. 
Bages i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. 
Afkøles.
Fennikel og peberfrugt kommes i en skål og blandes med avokado der er skivede. 
Lav dressing ved at piske alle ingredienser og smag dressingen til. 
Vend dressingen med salaten. 
Drys med mandler og granatæblekernerne
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar