Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. februar 2018

Rødbeder med dadler og valnødder

Et meget lækkert tilbehør til middagen eller frokost.
3- 4 personer
ca. 600g rødbeder dvs 2 store rødbeder, eller en pose frosne øko rødbeder i både
2 løg gerne rødløg
6 Dadler eller Figner eller Strøfigner/ dadler som kan købes i 225g. poser.
3 spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. timian
2 spsk. olivenolie
salt - friskkværnet peber
50 g valnødder eller mandler
evt. hakket persille

Skær de friske rødbeder ud i tynde både. Kom dem i et oliesmurt ildfast fad/ form. Bruger du frosne rødbeder, så hæld dem ud i fadet.
Skær løgene i tynde både, og kom dem oven på rødbederne.
Skær figner eller dadler i tynde strimler, eller åben posen med strøfigner/dadler og tag en tilsvarende portion, og kom det i fadet .
Bland balsamicoeddike, olie, salt og peber, og hæld det udover rødbeder, løg og den tørrede frugt.
Bag retten ved 180 grader i 45 minutter i ovnen.
Hak valnødderne. Rist dem i få minutter på en tør pande, imens du rører rundt i dem.
Når retten er færdig, så strø valnødderne ud over retten inden serveringen.
Drys eventuelt med persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar