Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 20. februar 2015

Vegansk ”Parmesan ost”

Kan også bruges af alle andre end veganere ;-)
ca. 2 - 2½ dl.
 
2½ dl  cashewnødder
½ dl ernæringsmæssige gær  i flager
½ hvidløg finthakket
1/2 tsk oregano og et lille nip timian
lidt salt
citronskal fra 1 øko citron, skåret i mindre stykker

Kom det hele i en blender. 
Blend til det er fint hakket.
Kom blandingen på bagepapir og bag det i ca. 20 - 22 minutter ved 180 grader. 
Rør rundt i det undervejs ca 3 gange. 
Tag det ud af ovnen og lad det afkøle.

Brug det lige som du vil bruge parmesanost.
Kan holde sig i køleskab i et glas med låg i ca. 3 uger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar