Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 21. februar 2015

Spinat Chokolade Muffins

Det er godt at komme grønt i kager og de her muffins med spinat smager virkeligt godt - du kan også bruge grønkål ;-)
12 stk.

4 dl. speltmel fint eller anden mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. vineddike
¾ dl rapsolie
1 dl. cacaopulver uden sukker
250 g. rørsukker
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. ren vanilje
2½ dl. vand
100 g. spinat eller finthakket grønkål - blendet eller kort opvarmet i en gryde til det lige falder sammen.
50 g. hakket mørk chokolade

Topping: 
50 g. mørk chokolade hakket eller en glasur af flormelis drysset her med øko hyldebærkrymmel

Bland i en skål mel, bagepulver, vanille, salt, kakao og sukker, og rør eller pisk det godt.
Bland vand , olie og eddike og pisk det i dejen.
Kom den blendede/ varmede spinat i dejen.
Vend det hakkede chokolade i dejen.
Kom dejen i 12 muffins forme
Bages i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.


Kom den hakkede chokolade på de lune nybagte muffins, eller lad kagerne køle af og smør dem med lidt glasur og drys krymmel på.  l

Ingen kommentarer:

Send en kommentar