Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 9. maj 2016

Appelsin, Fennikel, Avocado Salat.

Server salaten som frokostret med brød eller som tilbehør til aftensmaden.
2 personer til frokostsalat, og 3 – 4 personer som tilbehør til aftensmad.

5 – 6 appelsiner skrællet og skåret i skiver
½ stor fennikel i meget tynde skiver
1 moden avocado, skrællet, udstenet og skåret i skiver
½ løg, skrællet og skåret i tynde skiver – kan udelades hvis børn spiser med.
2 spsk. olivenolie.
2 spsk. lys balsamico eddike
½ spsk. honning eller rørsukker
Lidt salt og frisk kværnet peber
Evt. lidt mynteblade, hvis du har det
Fennikel topbladene hakket som drys
9 hakkede mandler
1 spsk. Chiafrø

Skræl appelsinerne og skær dem i skiver på tværs.
Læg appelsinskiverne i salat skålen eller på en stor tallerken. 
Skær fennikel i tynde skiver og halver skiverne.
kom fennikel oven på appelsin skiverne. 
Kom avokado skiver ovenpå og drys med tynde strimler løg.
Pisk olie, eddike, salt, peber, honning sammen, og smag dressingen til.
Hæld dressingen over salaten.

Drys med Chiafrø og hakkede mandler.
Kom de hakkede fennikel topblade og hakkede mynteblade på salaten til sidst. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar