Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 18. april 2012

Pasta med Champignon Urte-tomatsauce

Hurtigt og dejlig pasta ret
4 personer
400 g. champignon skivede eller i kvarte
2 løg hakkede
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg hakket
8 topskud fra brændenælde hakket eller 2 spsk. tørret
skal af en øko citron og saft af ½ citron
salt, peber
400 g. tomater eller 1 ds. gode hakkede tomater
en stor håndfuld persille hakket
1 spsk. basilikum
375 – 400 g. pasta
eventuelt 4 store spsk. revet parmesanost til drys

Sæt pastaen over at koge i saltet vand så lang tid som det står på pakken. Svits løg og hvidløg i olien. 
Tilsæt champignon svits dem med ½ minut. 
Tilsæt brændenælde,  tomater, basilikum, citronskal og citronsaft. 
Lad saucen småkoge i 8 – 10 minutter. 
Tilsæt persillen.  
Smag til med salt – peber. 
Server med parmesanost til drys.

Vil du vide mere om hvorfor det er godt at komme brændenælde i maden. Så læs om det på min facebookside: Lue vegetarmad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar