Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 18. januar 2015

Bananpandekager med frisk frugt.

Lækkert til en weekend brunch eller eftermiddags te.
Brug det frisk frugt du har, skåret i mindre stykker.
Pandekagerne er sødet af bananerne, så de behøver ikke sukker.
1 - 2 personer =  4 pandekager.

2 store eller 3 mindre bananer

2½ dl spelt mel
2 æg eller 2 tsk.no egg pulver som er en blanding af kartoffelmel,tapiokamel og kalk
ca. 2½ dl. sojamælk, mandelmælk eller anden mælk
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver, eller vaniljekorn fra ½ stang vanilje.
4 tsk. Olie, smør eller kokosolie til stegningen
Topping: Frisk frugt- jeg har brugt en banan i skiver og en stor sød mandarin i halverede skiver.
Du kan også bruge ananas, friske bær, tynde æblebåde, halverede vindruer, appelsinskiver og eventuelt et lille drys af kanel.

Skræl og mos bananerne.
Bland mel, bagepulver, vanilje.
Bruger du æg, så pisk dem sammen med de mosede bananer.
Bruger du no egg så rør det sammen med lidt vand som angivet på pakken, og pisk det sammen med bananerne.
Bland bananblandingen og melblandingen og pisk den godt sammen.
Pisk plantemælk af flere gange i mel-bananblandingen, så meget at dejen stadig er tyktflydende.

Smelt fedstoffet en tsk. fedstof på en pande.
Tilsæt 6 spsk. af dejen og bag pandekagen ca. 2-3 minutter på hver side.
Læg de bagte pandekager på en tallerken, som du dækker med en anden tallerken, så pandekagerne holdes lune.
Bag de andre pandekager.
Orden frugten.

Server pandekagerne sammen med frugten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar