Vaniljekager kan se anderledes ud end som kranse, og smage lige så godt.
Her kan børnene være med til at pynte kagerne.
250 g rørsukker
250 g smørbar eller smør
250 g smørbar eller smør
1 spsk. hørfrø og 2 spsk. kogende vand rørt op, og skal stå
10 minutter /eller 1 æg
1 tsk. vanilje /eller frøene fra ½ stang vanilje
½ tsk. hjortetaksalt
Lad smøret stå ½ time på køkkenbordet så det ikke er hårdt
Bland alle ingredienser.
Tril dejen til tykke pølser.
Læg dejen i køleskabet til der
skal bages kager.
Skær ½ cm skiver af pølserne, og læg skiverne på bageplader
evt. beklædt med bagepapir.
Bag kagerne ved 200 grader i 10 – 12 minutter – kagerne skal
være lysebrune i kanten.
Læg kagerne i kagedåser, når de er kølet helt af, eller spis
dem.
Eller dekorer kagerne med lidt glasur eller smeltet
chokolade, og og top kagerne med sukker pynt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar