Smager godt varmt og koldt, som tilbehør til hvad du ellers laver til aftensmad eller frokost.
4 personer
1 kg. kartofler skrællet og skåret i større tern
3 store rødbeder skrællet og skåret i større tern.
1 stort løg eller 2 mindre – skrællet. Halveret ned midt i løg og skåret i tynde både.
1 stort løg eller 2 mindre – skrællet. Halveret ned midt i løg og skåret i tynde både.
2 porrer skåret i mønter
3 spsk. olie
1½ tsk. paprika
½ tsk. chili – udelad når børn spiser med
½ tsk. rosmarin
1 spsk. groft salt
Peber friskkværnet
Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.
Dryp olien ud over
grøntsagerne, drys med krydderier, salt og peber.
Vend krydderier og olie rundt i grøntsagerne.
Kom grøntsagsfadet i opvarmet ovn 180 grader i 50 minutter.
Smager godt også dagen efter koldt i madpakke eller som
tilbehør
Ingen kommentarer:
Send en kommentar