Altid godt i al sin enkelthed, sammen med et lækkert brød og et grønt drys
2 personer
1 løg hakket
2 fed hvidløg hakket
2 spsk. olivenolie
1 tsk. karry
1 tsk. spidskommen
½ tsk chili eller paprika
2 tsk. tørre boullion grøntsags
7 dl. vand
Salt – peber
1 spsk. Citronsaft
Drys – hakkede
valnødder og friske koriander
Tilbehør: Et godt brød eller ristede skiver af rugbrød
Svits løg, hvidløg og rodfrugter i olien i 3 minutter.
Tilsæt karry, chili/paprika og spidskommen rør godt rundt.
Tilsæt vand og grøntsagsboullion
Lad suppen små koge i ca. 25 minutter, så grøntsagerne er møre.
Blend suppen og smag suppen til med salt, peber og
citronsaft
Kog suppen op.
Server suppen med hakkede valnødder og hakket friske koriander.
Variation: brug
selleriknold i stedet for Rødbeder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar