Gode som tilbehør til varm mad ,og helt fine som pålæg på rugbrød.
6 stk.
ca. 250 g kogte kikærter
2 løg hakket
2 tsk. salt
3 fed hvidløg knust
2 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander tørret
en stor håndfuld persille hakket
eventuelt ½ tsk chili
½ dl vand
4 spsk fintsigtet speltmel eller hvedemel.
Bland alle ingredienserne og blend dem med en stavblender.
Smag kikærtefarsen til, eventuelt med lidt citron
Form farsen til 6 bøffer der steges på en pande i smørbar/ kokosolie /eller smør
ca. 3 minutter på hver side.
Server.
6 stk.
ca. 250 g kogte kikærter
2 løg hakket
2 tsk. salt
3 fed hvidløg knust
2 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander tørret
en stor håndfuld persille hakket
eventuelt ½ tsk chili
½ dl vand
4 spsk fintsigtet speltmel eller hvedemel.
Bland alle ingredienserne og blend dem med en stavblender.
Smag kikærtefarsen til, eventuelt med lidt citron
Form farsen til 6 bøffer der steges på en pande i smørbar/ kokosolie /eller smør
ca. 3 minutter på hver side.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar