Lækkert og nemt.
Få fat i nogle friske svampe eller brug champignon.
Prøv nogle af de nye pastaformer der er kommet i butikkerne,
som ikke er lavet af hvedemel men bønner eller quinoa. Det er meget sundere.
4 personer
1 pk. Pasta - dem du bedst kan lide. Jeg har her brugt
ris-quinoa pasta
300 g. friske svampe eller champignon - halverede
1 glas artiskokhjerter - hæld væsken fra og halver
artiskokkerne
1 dåse kikærter kogte, eller 300 g. kikærter du har haft i blød i 8
timer i vand og derefter kogt omkring en time i nyt vand med salt - husk de kan
fryses, så lav en stor portion og kom resten i fryseren
3 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg (hakket)
1 løg (hakket)
ca. 2 dl. kogende vand
1 spsk. grøntsagsboullion pulver
1 spsk. tørret oregano eller 2 spsk. frisk
1 tsk. frisk timian eller 2 tsk. tørret
1 dl. soyafløde eller anden form for fløde.
Soya sauce
salt - peber
Drys:
Parmesanost eller vegansk parmesanost til at drysse over
Parmesanost eller vegansk parmesanost til at drysse over
Masser af frisk hakket persille
Kog pastaen som det står på pakken i kogende vand med salt.
Rør i pastaen en gang imellem så den ikke koger fast i
bunden af gryden.
Varm olien op i en anden gryde, tilsæt løg og svits det i ½
minut.
Tilsæt svampe, artiskokker, kikærter og hvidløg.
Rør rundt ½ minut og tilsæt vand og boullion.
Lad retten simrer i 5 minutter.
Tilsæt oregano, salt, timian.
Småkog retten indtil svampene er møre.
Tilsæt soyafløde eller anden form for fløde.
Smag retten til med soyasauce, salt og peber.
Server retten med de kogte pasta.
Drys med rigeligt persille og eventuelt fintrevet parmesan
ost
Uhmm det smagte dejligt! Tak for opskriften.
SvarSlet