God og lækker smørecreme til brød og kage.
Sundt, glutenfri og vegansk.
1 mindre glas:
100 g. Tofu ( helst øko og silketofu der er den blødeste)
1 1/4 dl. Hasselnødder eller mandler
2 spsk. Kakaopulver uden sukker
1 tsk. Vaniliepulver
Evt. lidt plantemælk
Kom nødder, tofu, dadler, kakao og vanilie i en blender og
blend det til en næsten ensartet masse
- jeg kan godt lide det er med bid
- ellers blend det til det er helt ensartet.
- jeg kan godt lide det er med bid
- ellers blend det til det er helt ensartet.
Smag nutella cremen til.
Er cremen for tyk tilsæt lidt plantemælk.
Kom Nutella cremen på et glas med låg og opbevar det i
køleskabet
- det kan holde sig op til 14 dage.
- det kan holde sig op til 14 dage.
Her har jeg smurt Nutella cremen på et stykke knækbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar