Lækre som morgenmad på en fridag.
Har du modne bananer så kom dem i dejen også, så behøver du
ikke andet sødemiddel, pandekagerne er stadig meget lækre og mætter samtidigt
endnu mere.
2 personer
3 dl. mel spelt eller hvede
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. kanel
1/4 tsk. salt
1 1/4 dl. kokosmel
ca. 2 dl. kokosmælk
1 tsk. vanilie
Evt. 1 spsk.
ahornsirup
Evt. Undgå sukker og tilsæt 2 modne bananer - så skal der
også tilsættes lidt mere kokosmælk/ plantemælk
Rapsolie eller smør til stegningen.
Topping:
Frisk frugt eller bær.
Jeg bruger her 4 spsk. blåbær som er tøet op efter at have
været frosne.
Revet kokosmel eller som her tørrede kokosflager.
Pisk mel, kokosmel, vanille, salt, kanel og bagepulver
sammen.
Mos bananer og tilsæt kokosmælken/ eller pisk sirup i
kokosmælken.
Hæld Kokosmælk blandingen
i melblandingen.
Sæt 1½ spsk. af dejen på panden pr. pandekage.
Bag 4 små pandekager
af gangen ca. 2 minutter på hver side.
Hold pandekagerne varme enten tildækket eller i ovnen, imens
du bager dem alle.
Server med frugt eller bær, kokos og evt. sirup.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar