Rigtig gode konfekt kugler også her til jul, uden smør og sukker.
ca. 50 stk
150 g. mandler
150 g. dadler
40 g. kakao pulver uden sukker
3 spsk. kokosolie
60 g. havregryn
lidt salt
1 spsk. stærk kaffe
ca. 2 spsk. vand
evt. sødemiddel stevia, svarende til 2 tsk. sukker - men det kan sagtens udelades. Det handler om hvor søde du vil have kuglerne.
Lidt kokosmel til at trille konfektkuglerne i - ca. 6 spsk.
Blend mandlerne til de er næsten mel - men de må godt være med lidt bid.
Tilsæt resten af ingredienserne undtaget kokos og sødemiddel.
Tilsæt resten af ingredienserne undtaget kokos og sødemiddel.
Blend igen.
Smag kugledejen til eventuelt med stevia.
Tril kugler af konfektmassen, som derefter trilles i kokosmel.
Tril kugler af konfektmassen, som derefter trilles i kokosmel.
Server eller opbevar kuglerne i køleskabet til senere brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar