Super lækker suppe med krydrede græskarkerner, der lige
giver det der helt særlige ved denne suppe.
Så husk også at tage
dig tid til at riste græskarkernerne med krydderierne.
3 - 4 personer
2 løg, hakket
2 mindre æbler, groft revet
2 fed hvidløg, hakkede
¼ selleri hoved skåret i større tern.
2 spsk.olivenolie
2 tsk. tørret timian eller 3 tsk. frisk.
1,2 liter kogende vand
1 spsk. grøntsagsboullion.
Salt -peber - citronsaft.
Knas:
100 g. græskarkerner
2 tsk. knust spidskommen
1 spsk. sød chilisauce eller 1 - 2 tsk tørret chili
2 tsk. sojasauce
3 spsk. citronsaft
Lidt salt
Svits græskar, selleri, løg, hvidløg, æble i olien i 5
minutter under omrøring. Kom timian, vand og boullion i gryden.
Lad suppen småkoge i ½ time under låg.
Blend suppen.
Smag suppen til med salt, peber og citronsaft - og kog suppen
op.
Rist græskarkernerne på en varm, tør pande i 2 minutter.
Tilsæt spidskommen og
chilisauce til græskarkernerne og rør rundt.
Tilsæt sojasauce og citronsaften.
Rist græskarkernerne i 5 minutter under omrøring til de er
tørre, smag dem til med salt - husk de er varme.
Det er lækkert :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar