Lækre bønnebøffer der også smager godt i madpakken dagen efter
Har du en rest quinoa eller ris, så brug den her.
8 stk.
Har du en rest quinoa eller ris, så brug den her.
8 stk.
Ca. 230 g bønner sorte, kidney eller hvide bønner kogte
eventuelt fra en dåse
1 fed hvidløg, finthakket
1 almindeligt løg hakket
2 sød kartoffel kogte, hakket
1,5 dl kogte quinoa eller kogte ris
peber
1 tsk. salt
½ tsk. oregano
½ tsk. chili
½ tsk. paprika
½ tsk. spidskommen
4 spsk. rasp
3 spsk. hørfrø – 6 spsk. kogende vand
Blend hørfrø evt. i en kaffekværn, og rør hørfrøene sammen
med kogene vand i en lille skål, og stil det til side.
Bland bønner, løg, hvidløg, kogt sød kartoffel, kogt quinoa/
ris, peber, salt, oregano, chili, paprika, spidskommen, rasp, samt hørfrøvand.
Blend bønnefarsen med en blender eller stavblender. Smag farsen til med peber
og salt.
Lad farsen hvile i 10 minutter.
Varm en stegepande op og kom smør eller andet fedtstof på.
Form 8 bøffer af bønnefarsen.
Steg bøfferne 5 minutter på hver side.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar