Masser af grønt i en lækker blanding der smager godt og er sundt.
ca. 3 portioner
¾ l. kogte ris
En stor håndfuld tang
6 asparges
200 g. champignon skivede
½ broccoli eller et lille broccoli hoved
½ lille spidskål
2 fed hvidløg
1 løg
3 spsk. olie
1 spsk.
soja sauce
Chilisauce
sød
Rosiner
Cashewnødder
Evt. En håndfuld Arame tang - det der er i tynde strimler
som skal opblødes.
Læg tangen i en skål, hæld kogende vand over og lad det stå
og trække i 10 minutter.
Asparges ordnes og skæres i mindre stykker, husk at knække
bundstykket af og kasser det.
Champignonerne skives.
Broccoli deles i små buketter og broccoli stængelen skrælles
og skæres i små aflange stykker.
Kålen hakkes i mindre stykker.
Asparges, broccoli og champignon svitses i olie i 4 minutter.
Derefter kom kål til grøntsagerne og lad det svitse med i 3
minutter.
Hæld vandet fra tangen igennem en sigte.
Kom tangen sammen med grøntsagerne og steg den med i et
minut.
Tag grøntsagerne over i en skål
Kom 2 spsk olie på panden.
Rør en gaffel igennem risene der er kogt, så de er løse og
ikke klumper sammen.
Kom de kogte ris på den varme pande, rør i risene og steg
dem i olien i 4 minutter.
Kom grøntsagerne tilbage på panden til risene.
Varm det hele op og smag til med soya og sød chilisauce.
Server rosiner og hakkede cashewnødder som drys på retten.
Server retten varm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar